GrowCare element: Brede Blik 

Welkom!

Hier vindt je alle online materialen en hulpmiddelen die horen bij de Brede Blik.

Hulpvragen Brede Blik

Klik hier voor de hulpvragen om in gesprek te gaan vanuit jouw Brede Blik. We hebben ook een korte checklist gemaakt met praktische zaken vanuit de Brede Blik. Tenslotte kun je hier de uitgebreide vragenlijst downloaden met verdiepingsvragen voor elk leefveld.

Werkblad leefveldenanalyse

Gebruik dit werkblad om een brede analyse te maken van een inwoner of gezin. Dit werkblad is direct invulbaar en kun je lokaal opslaan.

Brede Blik Waaier

Bekijk hieronder de digitale versie van de Brede Blik waaier. Deze waaier geeft je een snel overzicht van de leefvelden.

Infographic Brede Blik

Klik hier voor onze infographic over de Brede Blik

GrowPlay: het spel voor jouw Brede Blik

Met deze kaartenset maak je op een leuke manier samen met de inwoner een groeiplan vanuit jullie Brede Blik. De kaarten zijn de bouwstenen van je plan. Klik hier voor meer info.

Afwegingskader voor maatwerk

Handelen vanuit de Brede Blik vraagt nogal eens om maatwerk. Klik hier voor het afwegingskader voor duurzaam maatwerk. Dit is een hulpmiddel om maatwerk te zoeken en te onderbouwen.

Happertje Brede Blik

Wil je op een speelse en toegankelijke manier in gesprek vanuit je brede blik? Gebruik dan dit oldskool happertje

Werkprincipes sociaal domein

Klik hier voor de verhalen van jouw collega’s uit het sociaal domein. Zij vertellen over de werkprincipes waar zij in hun dagelijkse praktijk voor staan. Het filmpje ‘ik zie jou’ past bij het thema ‘Brede Blik’.

iGrow: verdieping voor je persoonlijke ontwikkeling

Wil je verdiepend aan de slag met je eigen persoonlijke ontwikkeling? Kijk dan eens naar iGrow. Dit is onze tool om doelen te stellen voor jezelf of voor je hele team.

Digitale Brede Blik Waaier