Welkom in onze winkel!

Al onze producten zijn van eigen bodem. Ontwikkeld samen met bewoners & professionals in de dagelijkse praktijk. We zetten ze met plezier in de etalage. Omdat we er trots op zijn!

Zie je iets dat je nieuwsgierig maakt maar waar maatwerk van gemaakt moet worden: neem dan vooral contact met ons op.

De Maatwerkknop
 • Neem contact op voor individuele coaching. Krijg hierbij onbeperkt toegang tot alle onze modules in de online academy. Prijs op maat.
 • Dit handgemaakte bordspel is gemaakt in een oplage van 5 exemplaren. Bedoeld voor de geïnspireerde creatieveling die ons helpt hier een mooi spel van te maken. Dit spel is niet te koop, maar wij bieden hem aan in bruileen in ruil voor inspiratie en gebruikersfeedback! Wordt geleverd inclusief GrowPlay, tokens en alle toebehoren. Heb je interesse? Neem contact op met suzan@uitvoeringsbrigade.nl.
 • De Brede Blik waaier is ontwikkeld om je te in je dagelijkse werk te ondersteunen om breed te kijken. Vrolijk, positief en onderbouwd door onze in de praktijk ontwikkelde methode GrowCare. Je kunt hem gebruiken als inspiratie tijdens een intake. Of je zet hem in als werkvorm voor organisatieontwikkeling. Onze ervaringscoaches speelden een grote rol bij de ontwikkeling van dit instrument.
 • Pakket van 30 kaarten. Gemaakt om een persoonlijk vrolijk en positief bericht te brengen. Wij gebruiken de kaarten zelf om samenwerking te waarderen. Of 'gewoon' een berichtje op je verjaardag! De kracht van een wenskaart is ontzettend groot! Wanneer heb jij voor het laatst een waardering ontvangen? Probeer het zelf! Geen succes? Geld terug!
 • Met ons iGrow-pakket kun je direct aan de slag! In dit pakket zitten onze werkmaterialen, werkbladen en instructie. De werkbladen zijn herbruikbaar want zijn gemaakt van whiteboardmateriaal. Stiften worden meegeleverd. Meer informatie? www.uitvoeringsbrigade.nl/igrow
 • Hét naslagwerk voor de professional die in de dagelijkse praktijk aan de slag wil met GrowCare.
 • Speel GrowPlay en bouw je eigen toekomst. Met deze kaartenset maak je op een leuke manier samen een groeiplan. De kaarten zijn de bouwstenen van je plan. GrowPlay is een uitbreiding op GrowPad. GrowPad tovert je bouwstenen om in een digitaal toegankelijk plan. GrowPlay is ook bruikbaar als leertool voor organisaties. Klik hier voor de speluitleg. Inclusief gratis toegang tot de module GrowPlay op onze online Academy.
 • T-shirt

  25,00
  Wij gaan voor variatie: dus onze t-shirts moet je zelf samenstellen! Kies een maat (xs t/m xl), een kleur (zwart of wit) en een element uit ons logo (kies zelf je kleur uit ons logo) en wij maken er jouw persoonlijke t-shirt van! Vanwege de grote keuze is de levertijd van dit product 2 tot 3 weken!
 • Met ons iGrow-pakket kun je direct aan de slag! In dit pakket zitten onze werkmaterialen, werkbladen en instructie. De werkbladen zijn herbruikbaar want zijn gemaakt van whiteboardmateriaal. Stiften worden meegeleverd. In dit uitgebreide pakket zitten bovendien het GrowPlay kaartspel én de Brede Blik waaier. Tijdelijk met een bonus: een gratis account voor GrowPad (3 maanden geldig, zonder ipad). Meer informatie? www.uitvoeringsbrigade.nl/igrow
 • Sale!

  Verrassingspakket

  50,00
  Een vrolijk verrassingspakket ter waarde van 150 eur0, met alleen maar producten van eigen bodem! En als extra ontvang je 3 maanden gratis gebruik van GrowPad!
 • Sale!

  GrowPad account

  250,00
  Een jaar lang onbeperkt toegang tot GrowPad. Hiermee kun je een onbeperkt aantal groeiplannen maken. Daarnaast is inbegrepen: methodische ondersteuning door GrowCare en gratis toegang tot onze Academy waar je online op je eigen moment leert hoe GrowPad werkt.
 • Sale!

  Pakket: GrowPlay & GrowPad

  275,00
  Een jaar lang onbeperkt groeiplannen maken in GrowPad. Met het kaartspel GrowPlay én de Brede Blik waaier krijgt jouw persoonlijke integrale aanpak een boost. Speel GrowPlay en bouw je eigen toekomst. Met deze kaartenset maak je op een leuke manier samen een groeiplan. De kaarten zijn de bouwstenen van je plan. GrowPad tovert je bouwstenen vervolgens om in een digitaal toegankelijk plan. En als klap op de vuurpijl ondersteunt de Brede Blik waaier jou met dit alles in je dagelijkse werk. Daarnaast is inbegrepen: methodische ondersteuning door GrowCare en gratis toegang tot onze Academy waar je online op je eigen moment leert hoe GrowPad & GrowPlay werken (+verdieping).

Titel