Sinds COVID-19 haar intrede heeft gedaan in onze wereld ben ik in de ban geraakt van ‘spelen’. Ik betrapte mijzelf op een rare gewoonte: hoe ongrijpbaarder de wereld om mij heen werd, hoe harder ik mijn best ging doen om er grip op te krijgen. Maar via die directe weg werkt dat niet. Sterker nog: het put je uit.

Spelen is voor mij een tussenstap. Een manier om ‘er even uit te stappen’ en om alles waar je in verstrikt raakt los te laten en op een andere manier te bekijken.

En daarom heb ik het label GrowPlay ontwikkeld. Dit label is gebaseerd op de kennis en kracht van gaming. Spelen! Gecombineerd met onze eigen creativiteit. Want de kracht van spelen biedt heel veel kansen voor ons werk. Daar waar geworsteld wordt, zijn de kansen om te winnen het grootst! Growplay versterkt ons werk van binnen uit. En het is een feest om ermee te werken!

Meer weten? Dan moet je aan de slag! Geheel in stijl met het thema kun je zelf je weg vinden in deze interactieve speelkaart over GrowPlay! Veel plezier!