In 2020 vindt het toonaangevende landelijke congres over (digitale) innovatie in het jeugddomein plaats, en wij zijn er (weer) bij!

Dit keer met GrowPad ‘on the playground’ én een plekje in het hoofdprogramma. In het filmpje onderaan de pagina kun je ons optreden ’terugkijken’:

Jeanice en Suzan kennen elkaar 15 jaar. Bij hun eerste ontmoeting was Jeanice 8 maanden zwanger, ze had geen huis, geen inkomen, geen zorgverzekering en ze had 3 kinderen die uit huis waren geplaatst. Hun droom is om samen toekomst te maken. De reis die ze sinds 15 jaar samen maken vormt de inspiratie om te bouwen aan een maatschappelijk domein waarin gezinnen, professionals en organisaties samen bouwen aan dat wat nodig is voor een duurzaam toekomstperspectief van kinderen, jongeren en ouders.

Aan de hand van hun verhaal vertelt Suzan over hoe je samen met gezinnen producten kunt ontwerpen, maar ook je eigen werkwijze én die van organisaties kunt ontwikkelen. Over de invloed van spelen en lichtpuntjes. En dus hoe de dagelijkse praktijk de wereld van morgen kan veranderen. En je dag leuker kan maken!

samen toekomst maken innovatie jeugddomein
Meer weten over onze samenwerking met Jeanice?